Despre noi

SMS EASY este un serviciu oferit de societatea DATASYSTEMS S.R.L., care se ocupă de peste 20 de ani cu produse informatice orientate client. Primim comenzi, le analizăm, facem calcule de optimizare și apoi dăm o soluție apreciată, într-un preț corect.
În majoritatea cazurilor clienții au revenit la noi și au comandat, în continuare, produse personalizate.

De ce să ne alegeți pe noi?

Pentru cei care încă nu au apelat încă la serviciile noastre îi invităm să consulte dsn.ro. Varianta sună un prieten poate completa imaginea noastră în piață. Credem că avem o foarte bună comunicare cu clienții, motiv pentru care relațiile contractuale durează ani buni. Am finalizat peste 100 de proiecte dintr-o gamă largă de de domenii și aplicații, majoritatea opensource.

Produsele noastre nu atrag costuri colaterale de licențiere. Nu trebuie să plătești sisteme de operare, servere de baze de date sau medii de programare, pentru a-ți rezolva problemele.

Prețurile noastre sunt printre cele mai scăzute din piața de profil.

Totuși, păstrăm un raport preț/calitate foarte bun.

De ce ai folosi SMS-ul în afacerea ta ?

 • Legătură activă cu partenerii și personalul

  icon

  Anunți emiterea unui document, atenționezi întârzieri la plată, faci promoții și sondaje, programezi întâlniri sau colectezi date din teren. Poti notifica personalul propriu pentru sarcini ce urmează să le realizeze sau să atragi atenția asupra nerealizării lor. Aproape orice interacțiune poate fi programată prin SMS.

 • Eficiența și rapiditatea comunicării

  icon

  Nu mereu ești în fața unui computer, unde să îți consulți email-ul sau să te uiți pe ultimele grafice ale firmei. Apoi, mesajele de pe telefon le consulți cu prioritate. Nu e nevoie de o conexiune rapidă la internet, ci doar de semnal GSM.

 • Atingi mai multe obiective

  icon

  Fiindconcis, precis și personalizat, el poate trezi interes imediat și reacție rapidă. Destinatarul rezolvă cu prioritate implicațiile SMS-ului. Putem spune să prin această metodă rezolvi mai multe lucruri: notifici, promovezi, colectezi, urmărești, controlezi ...

Etapele relației cu SMS EASY

Trebuie reținut încă de la început că SMS EASY nu revinde sms-uri. Ceea ce se vinde este o gamă de facilități pe care clientul o primește în funcție de necesitățile sale concrete.
De asemenea, datorită riscurilor de securitate, respectiv a posibilității ca beneficiarii noștri să trimită sms-uri ilegale, amenințări, etc., folosind server-ele noastre, expedierea sms-urilor se face exclusiv de către noi, după ce verificăm continutul mesajelor. Verificarea este aproape instantanee, utilizatorul aproape că n-o sesizează, ca întârziere.

 • Pasul 1

  Ne contactați

  La început, cel mai important lucru este să vă cunoaștem foarte detaliat cerințele. Este posibil ca soluția pentru care trebuie să optăm să nu fie una obișnuită, ci puternic personalizată, pentru care se caută soluții dintre cele mai variate.

 • Pasul 2

  Vă facem o ofertă

  Oferta va cuprinde soluția noastră la cerințele enunțate de dumneavoastră. Ea nu va necesita costuri colaterale. În schimb va introduce un anumit mod de organizare a activității. În cele mai multe zacuri relația se concretizeaă printr-un tarif lunar, care cuprinde: prețul facilității și numărul maxim de sms-uri care pot fi transmise.

 • Pasul 3

  Realizarea soluției

  În cele mai multe cazuri avem o soluție deja lucrată. Există însă situații, în funcție de particularitățile sistemelor informatice de care ne legăm, când procedurile se personalizează mult mai complex și detaliat. De comun acord, într-o perioadă de timp, soluția se concretizează, pe baza unui contract.

 • Pasul 4

  Livrarea

  Constă în recepția și instruirea personalului. Se livrează o documentație, cu instrucțiuni simple și clare. La cerere, după o perioadă de acomodare, se pot reproiecta anumite funcții sau proceduri, în funcție de anumite schimbări organizatorice.

Ce spun colaboratorii noștri

 • img

  Dragoș BucurDirector / D.A.C. COMPANY

  "SMS EASY este o oportunitate pentru noi."

  Ca distribuitori de produse MENTOR, noi îl folosim ca o completare la serviciile pe care le oferim. Avem cereri în această direcție și credem că clienții sunt mulțumiți. Ne gândim în pasul următor să personalizăm SMS EASY pe produsele MENTOR.
 • img

  Mihail FloreaDirector / TEKNOVOLTI

  "Un produs care ne ajută să îmbunătățim relația cu clienții."

  Căutam un astfel de produs de ceva vreme. Am fost surpins să găsesc cu mult mai mult decât îmi doream. Avem deja mai multe comenzi, iar clienții sunt bucuroși să-i informăm despre ultimele noastre tehnologii.
 • img

  Mihai DumitruDirector SMS EASY / DATASYSTEMS

  "Suntem bucuroși că am reușit să oferim un produs complementar puternic"

  De mulți ani lucrăm în piața produselor personalizate încercând să găsim și interfețe cu produsele de serie. SMS EASY face ce trebuie iar clienții sunt foarte receptivi.
 • img

  Constantin TeodorescuDirector / URANUS

  "Produs foarte bun, aveam nevoie urgent de așa ceva."

  Îl folosesc de ceva vreme legat la facturarea mea către 5000 de clienți din sistemul ANSV. Foarte mulțumit. Operatorii nu trebuie să mai stea pe telefoane să le reamintească clienților ce au de plătit.